text

ŽITNÉ KVASOVÉ PEČIVO: ochutnávky, přednášky, MOŽNOST OBJEDNÁVKY ,,NA MÍRU"
BEZ.VADNÉ VAŘENÍ: kurzy, pravidelná setkání, 29.9. od 16.30 hod, ochutnávky, přednášky, VAŘENÍ NA RŮZNÝCH AKCÍCH A POBYTECH

pátek 19. září 2014

PŠENIČNÉ DALAMÁNKY A BAGETY

Dalamánek pšenično špaldový                                  Bageta pšeničná s celozrnnou moukou

Oba druhy pečiva jsou ručně připravovány ze základu, který tvoří pšeničná mouka chlebová jemně mletá. Dále je podle druhu přidán pšeničný nebo žitný kvas, špaldová nebo pšeničná mouka celozrnná, slunečnicový olej. Mořská sůl s přirozeným obsahem jodu dotváří chuť, ve které se spojuje nakyslost kvašení, sacharidy z mouky a jemná slanost.
Trvanlivost 2 dny si pečivo zachovává díky své přirozené vláčnosti.
Do výrobků nepřidáváme žádná zlepšovadla ani konzervanty!

Hmotnost                         Cena
Dalamánek 80g                7,50 Kč
Bageta       150g               14,- Kč


Žádné komentáře:

Okomentovat